Image default
Αρχική Ειδήσεις Κόσμος Οικονομία

Σταϊκούρας: Διπλή αποζημίωση στους ιδιοκτήτες ακινήτων – Νέα οικονομικά μέτρα για τον Απρίλιο

Ο υπουργός Οικονομίας προανήγγειλε και νέο πακέτο στήριξης για τον τουρισμό και την εστίαση.Νέα οικονομικά μέτρα για τον Απρίλιο προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός προανήγγειλε ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να αναμένουν διπλή αποζημίωση για τους μήνες Φεβρουάριο και του Μάρτιο, η οποία θα καταβληθεί στα μέσα Απριλίου.Παράλληλα με την παράταση των μέτρων που ισχύουν μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, θα υπάρξει και δεύτερο πακέτο στήριξης για τον τουρισμό και την εστίαση.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις αυτών των δύο κλάδων προκειμένου να είναι σε θέση να επαναλειτουργήσουν με το άνοιγμα της φετινής τουριστικής σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ύψος της στήριξης με πόρους του ΕΣΠΑ, φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ των μέτρων της «επόμενης ημέρας» είναι η μειωμένη προκαταβολή φόρου για πληττόμενες επιχειρήσεις, το πάγωμα εισφοράς αλληλεγγύης και το 2022 και η διατήρηση των μειωμένων ασφαλιστικών εισφορών και μετά το 2021 ή την περαιτέρω σταδιακή μείωση του στα τέλη του 2023.
lifo.gr

Related posts

Πού θα οδηγήσει η εισβολή των ρομπότ στην αίθουσα σύνταξης;

technical

Ευρωπαϊκή Ένωση – Το 28% των πολιτών της δεν αντέχουν οικονομικά ούτε μια εβδομάδα διακοπές

Ο Μαδούρο αυξάνει κατά 50% τον κατώτατο μισθό

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy