Image default
Αθλητισμός

Ρονάλντο: Τρελάθηκε που δεν μέτρησε το γκολ του – Δεν τον έχετε δει ξανά έτσι! (vid)

Έξαλλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το διαιτητή της αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία, καθώς δεν του μέτρησαν το γκολ του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη τελευταία φάση της ισόπαλης αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία σημείωσε γκολ, αλλά οι διαιτητές δεν το μέτρησαν.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος σταρ στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης πλάσαρε, με το πλάνο να δείχνει ότι η μπάλα περνάει την γραμμή. Επόπτης και διαιτητής είχαν…αντίθετη άποψη και αυτό εξόργισε τον άσο της Γιουβέντους.

Ο 36χρονος σταρ τα έβαλε με τους πάντες ενώ έφυγε από το γήπεδο, πριν τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Μάλιστα, έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με χαρακτηριστικές κινήσεις συνέχισε να δείχνει τον εκνευρισμό του.

Με το σφύριγμα της λήξης όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω στο διαιτητή. Ο Φερνάντο Σάντος σε ρόλο…πυροσβέστη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα των παικτών του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Related posts

WIMBLEDON: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΚΑΙ ΜΑΡΕΪ

technical

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ουδέν θέμα Γκαρσία στον ΠΑΟΚ… μέχρι νεωτέρας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy