Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Τριήμερο κακοκαιρίας από το Σάββατο κατά τόπους

 

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο, που εξέδωσε την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά:

Το Σάββατο από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά τις πρωινές και εκ νέου από τις απογευματινές ώρες.

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και στη δυτική Μακεδονία.

Τη Δευτέρα στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βορειοδυτικά ημιορεινά.
πηγή

Related posts

Καταγγελία για ύποπτες μεθοδεύσεις για τα “πιράνχας” της energa και Hellas power που έφαγαν τα λεφτά του λαού. “Την υπεράσπιση των απατεώνων έχει αναλάβει ο Μάκης Βορίδης.”

ExnetΗellas

Συμβόλαιο θανάτου για τον Πέτρο Μαντούβαλο είχε ο Βλαστός

ExnetΗellas

Επίσκεψη στην Κύπρο για τον Α.Σαμαρά με τους Τούρκους να προκαλούν στην Κυπριακή ΑΟΖ

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy