Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση και με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ο Δ. Κουφοντίνας

 

Επιδείνωση παρουσίασε την Παρασκευή η υγεία του πολυισοβίτη-απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο Λαμίας, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως ο ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στη ΜΕΘ, σήμερα εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

«Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».
πηγή

Related posts

Β. Κικίλιας: Με μάσκες για αρκετό καιρό ακόμη

Ο Γεώργιος Μητσικώστας πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων και ζητά συγνώμη από τον Βασίλη Λεβέντη !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy