Image default
Αθλητισμός ΕΛΛΑΔΑ

Το μεσημέρι (26/02, 14:00) η κληρωση για τον Ολυμπιακό 

 

Ο Ολυμπιακός μπορεί το βράδυ της Πέμπτης (25/02) να ηττήθηκε με 2-1 στο “Φίλιπς Στάντιον” από την Αϊντχόφεν ωστόσο το γκολ του Χασάν ήταν υπεραρκετό για να στείλει τους Πειραιώτες στους “16” του Europa League.

Η φάση των “32” της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 οι 16 ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα για να γίνουν γνωστά τα ζευγάρια του επόμενου γύρου.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA στην ελβετικη Νιόν και απο τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα όλες μπορούν να παίξουν μεταξύ τους καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Οι πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των “16” θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/03). Μια μέρα αργότερα θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών και ημιτελικών της διοργάνωσης.
πηγή

Related posts

Η ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

technical

Bεβαίωση εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού μπορούν να λαμβάνουν από σήμερα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, όσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου

Στο πλευρό των Κούρδων θα σταθεί η Ελλάδα στέλνοντας τους πυρομαχικά

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy