Image default
Κοινωνία Πολιτική Παράταξη

Σε διάψευση των όσων ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας Κωνσταντίνου Κατσαφάδου προχώρησε ο νυν πρύτανης του πανεπιστημίου Άγγελος Κότιος

 

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας περί δήθεν εμπλοκής του υφυπουργού Ναυτιλίας Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε επεισόδιο κατά πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το 2003, προχώρησε ο νυν πρύτανης του πανεπιστημίου, Άγγελος Κότιος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή δημοσιεύματα και επαναλαμβανόμενες δημόσιες τοποθετήσεις περί δήθεν εμπλοκής του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε επεισόδιο κατά πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, απερίφραστα δηλώνω ως σημερινός Πρύτανης του Ιδρύματος και ως αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ότι ο κ. Κατσαφάδος, όχι μόνο δεν μετείχε, αλλά δεν βρισκόταν καν στο χώρο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πρόκειται δε για περιστατικό, για το οποίο όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι φοιτητές, αθωώθηκαν πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτολογία του εγκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση του κ. Κατσαφάδου αναφέροντας τα εξής:

«Εσείς μπορείτε, όμως, όπως μπορείτε να κάνετε κι άλλα πράγματα και να μας κουνάτε και το δάχτυλο. Διότι όχι στο παλιό παρελθόν, πριν λίγες μέρες, πριν λίγες εβδομάδες κάνατε υφυπουργό Ναυτιλίας τον κ. Κατσαφάδο. Τι έκανε ο κ. Κατσαφάδος; Τίποτα τρομερό. Έστειλε μαζί με άλλους συναγωνιστές του της ΔΑΠ τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, διότι ήθελε να διαλύσει μια συνεδρίαση εκλεκτορικού σώματος και όταν έκλεισαν οι καθηγητές την πόρτα για να μην προπηλακιστούν άδειασαν τα πρωτοπαλίκαρα αυτά τους πυροσβεστικούς κρουνούς μέσα στην αίθουσα με αποτέλεσμα να πάνε στο νοσοκομείο καθηγητές με αναπνευστικά προβλήματα. Μια μέρα μετά, βεβαίως, η ΔΑΠ με αίσθηση ευθύνης προς την ακαδημαϊκή κοινότητα αποφάσισε τη διαγραφή του κ. Κατσαφάδου, αλλά εσείς σήμερα, που μας παριστάνεται τον ευαίσθητο για θέματα βίας στα πανεπιστήμια, τον επιβραβεύσατε, τον κάνατε υφυπουργό πριν από λίγες εβδομάδες. Τόσο υποκριτής είστε!»
πηγή

Related posts

Την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για άλλους δύο μήνες προαννήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy