Image default
Κοινωνία Πολιτική Παράταξη

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

 

Βαρβιτσιώτης στον Ε.Τ.: Δεν κάνουμε εκπτώσεις και παραχωρήσεις στην εθνική μας κυριαρχία

 

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια. Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν.

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!», έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

 

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης,  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στόχος των τραμπούκων έγινε για άλλη μια φορά το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια.

Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φοβίσουν τον ίδιο ή την Κυβέρνηση, κάνουν λάθος. Το μόνο που κάνουν με τις ενέργειές τους είναι να προκαλούν τους δημοκρατικούς πολίτες.

Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία».
πηγή

Related posts

Σε διάψευση των όσων ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας Κωνσταντίνου Κατσαφάδου προχώρησε ο νυν πρύτανης του πανεπιστημίου Άγγελος Κότιος

Πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, «υπερ» ψήφισαν 166 βουλευτές και κατά» 132 βουλευτές

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy