Image default
Κοινωνία Πολιτική Παράταξη

Την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για άλλους δύο μήνες προαννήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης

 

Την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για άλλους δύο μήνες προαννήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως σήμερα θα ανακοινωθούν νέες ενισχύσεις περιλαμβανομένων και των επιδομάτων, και ότι έως τώρα έχουν δοθεί συνολικά 3,5 δισ ευρώ για την στήριξη της εργασίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Παράλληλα είπε πως το Υπουργείο Εργασίαςεπεξεργάζεται μελέτη για την επόμενη μέρα για την εργασία, την κατάρτιση και την επιδοτούμενη απασχόληση.

«Από τις πρώτες μέρες έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα της πανδημίας. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα να αξιοποιήσουμε όλα τα κονδύλια που έχουμε από την ΕΕ», είπε ο κ. Χαζηδάκης.
πηγή

Related posts

Υπουργείο Παιδείας: Τροπολογία που ρυθμίζει θέματα εγγραφών στα νηπιαγωγεία, μεταθέσεων εκπαιδευτικών, πρακτικής άσκησης στα ΙΕΚ, αύξησης των μελών του ΔΣ του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, σύστασης ομάδων εργασίας για το ΕΣΠΑ και ίδρυσης του “Κέντρου Αρχαίου Ελληνικού και Κινεζικού Πολιτισμού”

Αλέξανδρος

Σχεδόν μισό κιλό ηρωίνη και 11,5 κιλά κάνναβη εντόπισαν αστυνομικοί σε μονοκατοικία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Το παράκτιο περιπολικό ΚΥΚΝΟΣ προσάραξε  χθες το βράδυ σε αβαθή στο λιμάνι του Πυθαγορείου Σάμου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy