Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Δ. Κουτσούμπας: Αντί, λοιπόν, η κυβέρνηση να απειλεί, να φοβερίζει και τελικά να επιβάλει στον λαό νέα σκληρά περιοριστικά μέτρα, ας κάνει επιτέλους τα αυτονόητα, αυτά που απαιτούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

 

Η ανησυχητική εξάπλωση της πανδημίας, ιδιαίτερα στην Αττική και στη Νότια Ελλάδα, έχει την υπογραφή της κυβέρνησης, όπως καταγγέλλουν σήμερα και οι νοσοκομειακοί γιατροί, μέσω της ΟΕΝΓΕ, στην ανοιχτή επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας, υποστηρίζει ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αντί, λοιπόν, η κυβέρνηση να απειλεί, να φοβερίζει και τελικά να επιβάλει στον λαό νέα σκληρά περιοριστικά μέτρα, ας κάνει επιτέλους τα αυτονόητα, αυτά που απαιτούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, τους οποίους όχι μόνο αγνοεί, αλλά επιχειρεί και να τους φιμώσει» σημειώνει.

Κατά τον κ. Κουτσούμπα, «κανένα σκληρό lockdown δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος με άμεσες προσλήψεις στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα μέσα μεταφοράς, καθώς και τη θωράκιση όλου του πληθυσμού με γρήγορες διαδικασίες εμβολιασμού, θέτοντας στη διάθεση της χώρας όλα τα εμβόλια που υπάρχουν διεθνώς».

πηγή

Related posts

150 Μνημόνια ακόμα προς τέρψιν των προβάτων

ExnetΗellas

Τροχαίο στη Χαλκιδική με θύμα έναν 32χρονο άντρα

technical

Πρωτοχρονιάτικες ευχές της Μαρίας Νικολαίδου

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy