Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Για 8η συνεχόμενη μέρα παραμένει άφαντη η 37χρονη γυναίκα από την Κρήτη

Εδώ και 8 ημέρες οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη μιας 37χρονης η οποία έφυγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο έχοντας μονάχα τα κλειδιά της.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη η οποία διέμενε μαζί με τη μητέρα της εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Μαρτίου, αφήνοντας όλα της τα έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.

Την καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση έκανε ο αδερφός της 37χρονης ο οποίος είχε ανησυχήσει που η αδερφή του δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής αρκετές ώρες αφού έφυγε από το σπίτι.

 

Η μητέρα της τονίζει πως η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους. Μάλιστα αποκαλύπτει πως η Κατερίνα δυο ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε συναντηθεί με κάποιο άτομο λόγω του ότι έψαχνε για δουλειά, και όπως υποστηρίζει αυτό το άτομο ενδεχομένως να μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της. «Την περασμένη Δευτέρα σηκώθηκα και δεν την είδα. Μόνο τα κλειδιά της πήρε, όλα τα προσωπικά της αντικείμενα είναι εδώ. Έψαχνε για δουλειά και ίσως από εκεί την πάτησε. Πιστεύω ότι μπήκε σε κάποιο αυτοκίνητο και έφυγε. Το έχω πει στην αστυνομία. Η Κατερίνα έψαχνε για δουλειά και πιστεύω ότι κάποιος θα της έταξε δουλειά και αυτός θα την πήρε, αυτό πιστεύω. Οχτώ ημέρες το λέω και δεν με πιστεύουν, ότι κάποιος την άρπαξε».

Στην εξίσωση της υπόθεσης έχει μπει και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας με τον οποίο χώρισαν λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της. Το παιδί αυτό μένει στο Κιλκίς και η αστυνομία ήδη έχει ζητήσει να πάρει κατάθεση από τον ίδιο. Παράλληλα, εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να έφυγε με κάποιο πλοίο της γραμμής αλλά η ταυτότητά της ήταν στο σπίτι γεγονός που δυσχεραίνει τις έρευνες σε αυτό το σημείο.

Η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει και το Silver Alert και όπως αναφέρεται: «την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι με λευκές ρίγες ξεβαμμένο στα γόνατα, μαύρο σακάκι με λευκές ρίγες ξεβαμμένο στον ώμο, γκρι μπλουζάκι και μαύρα παπούτσια. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο».

Τόσο ο αδερφός της όσο και η μητέρα της ανησυχούν μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.

 

 

Πηγή:pronews.gr

 

Related posts

Στα κόκκινα η αγωνία των υποψηφίων..Για το πότε θα ξέρουμε το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών

ExnetΗellas

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με 22 και 8% αντίστοιχα μετατράπηκαν σε “λαθρεπιβάτες της εξουσίας”

ExnetΗellas

Στο στόχαστρο τουρκόφιλων για ακόμη μια φορά η Χαρά Νικοπούλου και η “Κιβωτός” της

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy