Image default
Κόσμος

Το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένει 400.000 περισσότερους τουρίστες από ότι τον περασμένο χρόνο.

Σε ένα μήνα, ενόψει του καρναβαλιού, το Ρίο ντε Τζανέιρο θα κατακλυστεί από 1,5 εκατομμύρια τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο αριθμός αυτός είναι υψηλότερος κατά 400.000 σε σύγκριση με το περασμένο έτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοτικών αρχών.

«Καταβάλαμε τεράστιες προσπάθειες για να παρουσιάσουμε ένα πολύ όμορφο καρναβάλι και ελπίζουμε πως θα διεξαχθεί σε κλίμα ηρεμίας και χωρίς βίαια επεισόδια» επισήμανε σήμερα ο δήμαρχος του Ρίο Μαρσέλο Κριβέλα, σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.
Επιπλέον, η τουριστική αρχή της πόλης Riotur ανακοίνωσε ότι η άφιξη αυτού του αριθμού τουριστών θα διοχέτευε στην οικονομία το ποσό των 3,5 δισεκατομμυρίων ρεάλ (περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ), έναντι 3 δισεκατομμυρίων ρεάλ το 2017.

Οι δημοτικές αρχές αναμένουν επίσης ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία θα ανέλθει σε 90%.

«Το Ρίο το χρειάζεται, αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις να στέφονται με επιτυχία προκειμένου να έχουμε πρόσθετα έσοδα και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Riotur Μαρσέλο Άλβες.

 

Πηγή:pronews.gr

Related posts

Γουάνγκ: Είμαστε έτοιμοι για να έχουμε μία ειλικρινή επικοινωνία με την αμερικανική πλευρά

BΡΕΤΑΝΙΑ: 3 ΣΤΟΥΣ 4 CEO ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT

technical

Στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις στα Πολιτικά της Εύβοιας

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy