Image default
Εγκληματικότητα

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η απολογία του 37χρονου πατροκτόνου από το Ηράκλειο

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στη Φορτέτσα Ηρακλείου.

Ο 34χρονος που επρόκειτο να απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε νέα αναβολή για σήμερα.

Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντάς του το στόμα.

Ο 34χρονος είναι άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άντρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με κεφαλοκλείδωμα του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο πατροκτόνος στους αστυνομικούς η αφορμή του καβγά τους ήταν πως ο πατέρας του τον έδερνε όταν ήταν μικρός.

 

ΠΗΓΗ:  pronews.gr

Related posts

Βγαίνει εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι

technical

Η κόρη του Καψή αφέθηκε ελεύθερη για το εργαστήριο ναρκωτικών που είχε στήσει !

Exitpolls

Γεώργιος Κομνηνός Ντροπή να αφήνετε ελεύθερο έναν βιαστή παιδιών

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy