Image default
Κόσμος

Λίβανος : Δολοφονημένη βρέθηκε η Βρετανίδα διπλωμάτης

Ερωτηματικά έχουν προκύψει από τον θάνατο μιας Βρετανίδας διπλωμάτη που εργαζόταν στην πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Ένας άντρας συνελήφθη στο Λίβανο για την δολοφονία της Βρετανίδας ακολούθου της πρεσβείας στη χώρα, όπως μεταδίδουν σήμερα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph, πρόκειται για έναν ντόπιο οδηγό ταξί, τα αρχικά του οποίου είναι στα λατινικά «T.H.» και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, τοπική ώρα. Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη ούτε από την αστυνομία του Λιβάνου, ούτε από τις βρετανικές υπηρεσίας.

Η 30χρονη υπάλληλος της πρεσβείας Ρεμπέκα Ντάικς βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου νεκρή στην άκρη της εθνικής οδού που οδηγεί στην έξοδο από την Βυρηττό.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα στραγγαλίστηκε, ενώ πηγές από την αστυνομία επιβεβαίωσαν πως είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση.

Η Ρεμπέκα Ντάικς καταγόταν από το Λονδίνο. Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε βγει το βράδυ της Παρασκευής σε ένα μπαρ, όπου γινόταν το αποχαιρετιστήριο πάρτυ για έναν συνάδελφό της στην πρεσβεία.

Από το μπαρ αποχώρησε με μια φίλη της λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, καθώς έπρεπε την επομένη να πετάξει πολύ νωρίς για την πατρίδα της.

Ο θάνατός της υπολογίζεται πως συνέβη στις 4 τα ξημερώματα και κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε η γυναίκα τις τέσσερις αυτές ώρες που μεσολάβησαν.

Πριν από την Βυρηττό, είχε δουλέψει στη Λιβύη και το Ιράκ ως διπλωματικός υπάλληλος.

Πηγή:pronews.gr

Related posts

Η Εκατερίνα Γκόρντον είναι η νέα αντίπαλος του Πούτιν

aggelosgkioni.exnet

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από την ΑΑΔΕ- Δημιουργείται webservice για τις υπερεισπράξεις

Ο Ερντογάν ζήτησε από την ΕΕ ακόμη 3.3 δισ για τους πρόσφυγες

aggelosgkioni.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy