Image default
Κόσμος

Η Εκατερίνα Γκόρντον είναι η νέα αντίπαλος του Πούτιν

Παρά το γεγονός, πως δεν έχει ασκήσει ποτέ το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, η Εκατερίνα Γκόρντον βάζει «πλώρη» για τις… προεδρικές εκλογές της Ρωσίας.

Η 37χρονη δημοσιογράφος είναι η δεύτερη γυναίκα που ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στις ρωσικές προεδρικές εκλογές. Στόχος της, δήλωσε, να χρησιμοποιήσει την προεκλογική καμπάνια υπέρ των δικαιωμάτων των ανύπαντρων μητέρων και των παιδιών.

Μητέρα δύο παιδιών, η Γκόρντον είχε εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και δηλώνει ανεξάρτητη υποψήφια για τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο. «Υπάρχουν πολλά λαϊκίστικα θέματα, αλλά μόνο μία πραγματικότητα. Είμαστε μια χώρα ανύπαντρων μητέρων και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτές», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, προσθέτοντας ότι την έχει απογοητεύσει τόσο η αντιπολίτευση όσο και η κυβέρνηση.

Η Ξένια Σομπτσάκ ήταν η πρώτη γυναίκα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ρωσικές προεδρικές εκλογές, πριν από μερικές ημέρες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι στόχος του Κρεμλίνου είναι να υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες με στόχο να αποσπαστεί η προσοχή και να διχαστεί η φιλελεύθερη αντιπολίτευση, σημειώνει το Reuters.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή:pronews.gr

 

 

 

 

 

Related posts

ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΩΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

technical

Τέξας : Νεκρός βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ο 26χρονος που άνοιξε πυρ μέσα στην εκκλησία

aggelosgkioni.exnet

Γαλλία: Σε ύψος ρεκόρ το χρέος, πάνω από 3% το έλλειμμα

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy