Image default
Πολιτισμός

Στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ ταινία βασισμένη στην υπόθεση Πιστόριους

Στους κινηματογράφους μεταφέρεται η πολύκροτη υπόθεση του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Η ταινία έχει τίτλο «Oscar Pistorius: Blade Runner Killer» και το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός. Τον Νοτιοαφρικανό «blade runner» θα ενσαρκώσει ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός ηθοποιός, Αντρέας Νταμ, ενώ στο ρόλο της Ρίβα θα παίξει το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Τόνι Γκαρν, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Στην εισαγωγή του πρώτου τρέιλερ, ο αθλητής κρατά ένα πιστόλι και φωνάζει «βγες έξω από το σπίτι μου», προτού πυροβολήσει δύο φορές.
Σε μία σκηνή, ο «Πιστόριους» λέει στην σύντροφό του ότι θα είναι «ο φύλακας άγγελός του», καθώς προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ σε μία άλλη σκηνή η «Ρίβα» του ζητά να της αποδείξει τι θέλει και τι σκέφτεται για εκείνη και τη σχέση τους, πριν μείνει με τα εσώρουχά της και ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι.

Ο Πιστόριους έχει καταδικαστεί σε εξαετή φυλάκιση, ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Ν. Αφρικής θα εξετάσει στις 3 Νοεμβρίου την προσφυγή της πολιτείας κατά ποινής, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=XSFWh0wh4Go

pronews.gr

Related posts

Ποιο είναι το αγαπημένο βιβλίο κάθε χώρας

technical

Διαβάστε το άρθρο της Αναστασίας Λαζαρίδη για τις ανασκαφές του πατέρα της στην αμφίπολη

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Κάψατε την Εύβοια για να βάλετε ανεμογεννήτριες

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy