Image default
Κόσμος

Ο Τραμπ απειλεί για “κλείσιμο της κυβέρνησης” για το τείχος με το Μεξικό

Αποφασισμένος να κρατήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τονίζει στους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές ότι θα σταματήσει «κλείσει» την κυβέρνηση εάν δεν υπερψηφίσουν το σχέδιο χρηματοδότησης του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό όπως αναφέρουν και οι ΝΥΤ.

Η αδυναμία του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει το μεταναστευτικό, καθώς και την κατάργηση-αντικατάσταση του συστήματος υγείας που καθιερώθηκε να αποκαλείται ως Obamacare, έχουν επιφέρει καίριο πλήγμα στην εικόνα του Αμερικανού προέδρου, θέτοντας ευθέως θέμα αξιοπιστίας και κρίσης της κυβέρνησής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντά εκ νέου αντιδράσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης του τείχους, καθώς ένας ρεπουμπλικανός γερουσιαστής εξέφρασε δημοσίως, μέσω των social media, τον σκεπτικισμό του.
Σε ομιλία του στην Αριζόνα την Τρίτη, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα κατασκευάσουμε το τείχος μας. Ο αμερικανικός λαός ψήφισε για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Θα ανεβάσουμε το τείχος».

 

 

Πηγή: pronews.gr

Related posts

Περίπου 1.000 γυναίκες συγκεντρώθηκαν κοντά στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και κατήγγειλαν τη βία σε βάρος των γυναικών

224 νεκροί προς το παρών από τον φονικό σεισμό στο Μεξικό

technical

ΗΠΑ : H Amazon εγκαινίασε το πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς ταμίες

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy