Image default
Κόσμος

Ο πρώτος δήμος μαριχουάνας στην Καλιφόρνια χρηματοδοτείται από την American Green

H αμερικανική εταιρεία American Green, η οποία ειδικεύεται στη βιομηχανία κάνναβης, αγόρασε την πόλη Nipton της Καλιφόρνιας για να δημιουργήσει ένα «δήμο μαριχουάνας».

Η εταιρεία με έδρα το Φοίνιξ, αγόρασε την πόλη στην επαρχία San Bernadino για περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα. Τα 120 στρεμμάτα που πουλήθηκαν περιλαμβάνουν γενικό κατάστημα, ένα ξενοδοχείο, ένα σχολικό κτίριο, ηλιακές εγκαταστάσεις και ιαματικά λουτρά.

Η εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει να ξοδέψει άλλα 2,5 εκατομμύρια δολάρια στους επόμενους 18 μήνες για να ενισχύσει την υπάρχουσα υποδομή της πόλης και να την μετατρέψει στον «πρώτο προορισμό της χώρας που είναι ενεργειακά ανεξάρτητος και φιλικός προς την κάνναβη».

«Η επανάσταση της κάνναβης που συμβαίνει στις Η.Π.Α., έχει τη δύναμη να αναζωογονήσει πλήρως τις κοινότητες με τον ίδιο τρόπο που έκανε και ο χρυσός κατά τον 19ο αιώνα», δήλωσε ο πρόεδρος της American Green, David Gwyther.

Η εταιρεία σχεδιάζει να μετατρέψει την πόλη σε ένα αποτελεσματικό κόμβο για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων με βάση την κάνναβη.

voicenews.gr

Related posts

Μανχάταν : 8 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστή

aggelosgkioni.exnet

Ταινία-πρόκληση από την Τουρκία ενδέχεται να προκαλέσει οργή Σαουδαράβων και Αιγυπτίων

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα ταφεί δίπλα στον Φίλιππο – Το πρωτόκολλο που θα τηρηθεί

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy