Image default
Κόσμος

Καινούργιες επιτυχίες για τον Ντοναλντ Τραμπ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόνλντ Τραμπ συνεχίζει να εργάζεται για τη φορολογική μεταρρύθμιση και θέλησε να δείξει ότι κάνει σκληρή δουλειά με συνεχόμενα tweets τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αμερικανός έγραψε την Παρασκευή (4/8):

“Η Toyota και η Mazda θα κατασκευάσουν ένα νέο εργοστάσιο αξίας 1.6 δις δολλαρίων εδώ στις Η.Π.Α. και θα δημιουργήσουν 4 εκατομμύρια νέες Αμερικανικές θέσεις εργασίας […] και μην ξεχνάτε ότι η Foxconn θα ξοδέψει έως και 10 δις δολλάρια για ένα εργοστάσιο παραγωγής φυτών/εργοστασίων στο Wisconsin”.

Ο Τραμπ είχε κάνει την Αμερικανική παραγωγή σημαντικό κομμάτι της προεκλογικής του εκστρατίας και έχει πει ότι οι εταιρείες που θα μετακινούν θέσεις εργασίας στο εξωτερικό θα αντιμετωπίζουν “συνέπειες”.

Θέλοντας να δείξει την αποδοχή των μεταρρυθμίσεών του έγραψε στο twitter “Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα υψηλότερα των τελευταίων 16 ετών… και για καλό λόγο. Περισσότερες αλλαγές έρχονται. Δουλεύουμε σκληρά στις φορολογικές μειώσεις και μεταρρυθμίσεις.

 

Πηγή: VoiceNews

Related posts

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων

Βρέθηκε τo δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι στην ιστορία της Σιερα Λεόνε

vetapa.exnet

Για δημιουργία διαστημικού σταθμού στην Σελήνη συμφώνησαν Ρωσία και Κίνα

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy