Image default
Εγκληματικότητα

Εξαρθρώθηκε στη Ροδο σπείρα ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στη Ρόδο τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών και εμπλέκονται άλλοι τέσσερις…

Μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην οποία φέρονται να εμπλέκονται συνολικά επτά άτομα, εξιχνίασε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από χθες τρία άτομα (μια γυναίκα και δύο άντρες), ενώ εμπλέκονται άλλα δύο άτομα έγκλειστοι στις φυλακές (ο ένας εκ των οποίων είναι αλλοδαπός) και αναζητούνται άλλοι δύο.
Πιο συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής η οποία ήρθε στο νησί μας μεταφέροντας μέσα σε βαλίτσα ποσότητα περίπου 7,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης,

Οι αστυνομικοί έστησαν επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης της ποσότητας των ναρκωτικών και χθες το απόγευμα συνέλαβαν τους άλλους δύο ημεδαπούς, ο ένας εκ των οποίων πήγε να παραλάβει την βαλίτσα.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης έχει προκύψει εμπλοκή των δύο έγκλειστων στις φυλακές, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο σε ό,τι αφορά την διακίνηση ναρκωτικών.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και οι συλληφθέντες κρατούνται για να προσαχθούν στην κα Εισαγγελέα Ρόδου.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση είναι οι κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και Μανώλης Κουτσούκος.

 

Πηγή: ProNews

Related posts

Ο Αυστραλός τουρίστας λέει: «Πυροβολούσε τους αστυνομικούς αλλά πέτυχε εμένα»

ExnetΗellas

Νέα δεδομένα έρχονται στην επικαιρότητα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

adrianos.exnet

Η κόρη του Καψή αφέθηκε ελεύθερη για το εργαστήριο ναρκωτικών που είχε στήσει !

Exitpolls

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy