Image default
Uncategorized Εγκληματικότητα

Ίος: Καναδός τουρίστας συνελήφθη από τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών

Αρχικά ήρθε για διακοπές αλλά σκέφτηκε πως μπορεί να επωφεληθεί διακινώντας ναρκωτικά σε μαγαζιά του νησιού.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιητών, τους οδήγησαν στα ίχνη του 28χρονου τουρίστα ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκαν δυο «φιξάκια» μεθαμφεταμίνης (MDMA), 165 ευρώ και δυο κινητά τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση σε νεαρούς παραθεριστές.

Στο χώρο διαμονής του νεαρού, όμως, διαπιστώθηκε ότι έκρυβε συσκευασμένα και έτοιμα για πώληση άλλα 21 «φιξάκια» με MDMA βάρους 13,5 γραμμαρίων, έναν φάκελο που και αυτός περιείχε 77 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, τέσσερις καρτέλες με παραισθησιογόνο LSD, μια ζυγαριά ακριβείας και πλήθος συσκευασίες και κενές κάψουλες στις οποίες θα τοποθετούσε το παράνομο εμπόρευμά του!

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου που του άσκησε δίωξη για προμήθεια, αποθήκευση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί από πού είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά που διέθετε προς πώληση.

 

Πηγή: pronews.gr

Related posts

Συνελήφθησαν οι 9 τσιγγάνοι που είχαν ρημάξει πολλά καταστήματα στα Μεσόγεια

Αίγυπτος : Ανακαλύφθηκε φαραωνικός τάφος 1.000 ετών

vetapa.exnet

Χουριέτ: “Οι τζιχαντιστές υπάρχουν στην Ελλάδα – Η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη 100 συμπαθούντων τζιχαντιστών”

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy