Image default
Κόσμος

Βραζιλία : Γυναίκα δολοφόνησε έγκυο 8 μηνών για να της πάρει το παιδί

Η δολοφόνος ξεγέλασε το θύμα της λέγοντας πως ήθελε να της δώσει πράγματα για το μωρό ενώ στην πραγματικότητα αυτό που ήθελε ήταν το ίδιο της το παιδί…

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε την Τρίτη στην Μπραζίλια της Βραζιλίας, όπου μια γυναίκα δολοφόνησε με άγριο τρόπο μια οκτώ μηνών έγκυο γυναίκα, της άνοιξε την κοιλιά και της πήρε το έμβρυο!
Η έγκυος Ναιάρα Σίλβα Κόστα πίστευε ότι η δολοφόνος της θα της έδινε πράγματα για το παιδί της και πείστηκε να την επισκεφτεί στο σπίτι της, όπου τελικά έχασε τη ζωή της.

Η 27χρονη Σουέλεν Κοΐμπρα ντο Κάρμο νάρκωσε, κρέμασε και μετά μαχαίρωσε την 22χρονη έγκυο, προτού της αφαιρέσει το έμβρυο από την μήτρα. Το άτυχο παιδάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει.
Η Κάρμο συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υποστήριξε πως έκανε ό,τι έκανε γιατί ήθελε πολύ ένα παιδί. Ισχυρίζεται πως είχε κάνει έκτρωση λίγες εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το γιατί.

Γνώρισε το θύμα της μέσω των social media, όπως αποκάλυψε η αστυνομία.
Μετά τον φόνο, έθαψε την 22χρονη στον κήπο της, όπου είχε ζητήσει από έναν γείτονα να της ανοίξει μια «τρύπα», υποτίθεται για να φυτέψει λουλούδια. Αυτή η κίνησή της αποκάλυψε και το έγκλημα, καθώς ο άντρας, όταν εκείνη του ζήτησε ο λάκκος να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα, την υποψιάστηκε και την κατήγγειλε στην αστυνομία.
Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο με πανιά μέσα σε μια λεκάνη για ρούχα στο υπνοδωμάτιο της φόνισσας.

 

Πηγή : ProNews

Related posts

Κύπρος: Σε ισχύ από Δευτέρα 10 Μαΐου το CoronaPass

BΡΕΤΑΝΙΑ: 3 ΣΤΟΥΣ 4 CEO ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT

technical

Γερμανία: πολιτικό σκάνδαλο με αδιευκρίνιστες ακόμη συνέπειες για τον συνασπισμό των χριστιανικών κομμάτων

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy