Image default
Εγκληματικότητα

Από αδέσποτη σφαίρα αθίγγανων τραυματίστηκε ένας 8χρονος στη Θήβα

Μόλις λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα, νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς αθίγγανων και τον τραυματισμό ενός παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας

Από το περιστατικό, που συνέβη σε το Σάββατο σε οικισμό στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας τραυματίστηκε, από σκάγια, ένα 8χρονο αγόρι στο μάτι, σύμφωνα με το ant1news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεπλάκησαν δύο οικογένειες αθίγγανων με αποτέλεσμα μέλη τους να ανταλλάξουν πυροβολισμούς. Εκτός από το 8χρονο αγόρι, τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Με την συμπλοκή τα μέλη των δύο οικογενειών διασκορπίστηκαν, όμως από τις μέχρι στιγμής έρευνες των αστυνομικών έχουν γίνει έξι συλλήψεις.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την αστυνομία πέντε από τα έξι άτομα που συνελήφθησαν φέρουν και αυτά ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικών όπλων.

Για την υπόθεση έγιναν 32 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν και 5 κυνηγετικές όπλα τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένα.

Παράλληλα, αναζητούνται δύο ακόμα άτομα ηλικίας 39 και 65 ετών.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

pronews.gr

Related posts

O Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό για να προστατέψουν ληστές

technical

Εθνική επέτειος στα κάγκελα

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy