Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάλλουν σιγά σιγά τις θεματικές εβδομάδες εκπαίδευσης

Η προσπάθεια παγκοσμίως να οδηγηθούν οι κοινωνίες υποχρεωτικά σε ένα είδος εκπαιδεύσεως στο οποίο τα παιδιά να διδάσκονται, από το νηπιαγωγείο μάλιστα, την σεξουαλικότητα δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεκινήσει από ιδιώτες μια τέτοια προσπάθεια, και παρά τις αντιδράσεις που προκαλούσαν στο παρελθόν, πλέον έχουν γίνει με την καθημερινή προπαγάνδα γενικώς αποδεκτά. Σήμερα σε όλη την Ευρώπη επιβάλλονται θεματικές εβδομάδες όπου τα παιδιά διδάσκονται τα αφύσικα ως φυσικά, και όλα αυτά με το πρόσχημα της “ανοχής”.

Θυμίζουμε ένα «αθώο» (όπως το χαρακτήρισε ο δημιουργός του) τραγούδι στην Σουηδία στο οποίο χορεύουν σε κινούμενα σχέδια διάφορα αιδοία και πέη, το οποίο έχει «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα όπως υποστήριζε ο τραγουδιστής.

Παρά τον σάλο που είχε δημιουργήσει τότε, σήμερα θεωρείται κάτι φυσιολογικό, δείγμα του πόσο μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου πάνω σε αυτά τα θέματα.

Δείτε το «εκπαιδευτικό» βίντεο από τη Σουηδία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Πηγή : VoiceNews

Related posts

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ; Οι ευρωβουλευτές ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού καταψήφισαν πρόταση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

ExnetΗellas

Επισπεύδει την ψήφιση των νομοσχεδίων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση

ExnetΗellas

Σχέδιο 51 σημείων μιλάει για στράτευση των γυναικών και επαναφορά των Ελλήνων στις στρατιωτικές Σχολές

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy