Image default
Εγκληματικότητα

Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε πριν λίγο στην Βρετανία και πιο συγκεκριμένα σε συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ. Υπάρχουν πολλά θύματα, καθώς οι φωτογραφίες και τα πλάνα δείχνουν αιμόφυρτους ανθρώπους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=lFR71zca69s

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mirror βλέπουμε τους θεατές πανικόβλητους, να εκκενώνουν τον συναυλιακό χώρο του Manchester Arena (συναυλία της Arianna Grande).

Η Evie Brewster, που ήταν στην συναυλία, αποκάλυψε ότι «Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει το τελευταίο τραγούδι της και έφυγε από τη σκηνή όταν ακούστηκε μια πολύ ισχυρή έκρηξη. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν προς την έξοδο. Μπορούσαμε να ακούσουμε τις σειρήνες από τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα. Ήταν τρομακτικό. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούσαν να βγουν έξω παράλληλα. Όλοι ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Το μέρος είχε γεμίσει καπνό και μύριζε καμένο. Η έκρηξη ακούστηκε μέσα από το κτήριο».

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Victoria Που βρίσκεται δίπλα στο Manchester Arena έκλεισε προσωρινά και τα τρένα δεν μπορούν ούτε να φύγουν ούτε να πλησιάσουν στον σταθμό.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι “η Αριάνα είναι εντάξει. Διερευνούμε τί έχει γίνει”.

TromoVretania2

H Mirror αναφέρει ότι υπήρχαν αιμόφυρτοι θεατές ύστερα από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν.

TravmatiesVretania2

Εκτός από τις εκδοχές για πυροβολισμούς φήμες μιλάνε για έκρηξη των μεγάλων ηχείων, που υπήρχαν για τις ανάγκες της συναυλίας, όπου πιθανόν να είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά.

Η επίσημη πληροφόρηση κάνει λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

H ISIS ανέλαβε την ευθύνη

manchester-threat-isis

pronews.gr

 

Related posts

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 62χρονο πρώην αστυνομικό παιδοκτόνο

Θεσσαλονίκη : 3 Αλβανοί μαχαίρωσαν νεαρό Έλληνα στην προσπάθειά τους να του πουλήσουν ναρκωτικά

vetapa.exnet

Στο Εφετείο η δίκη Energa – Hellas Power

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy