Image default
Κόσμος

«Πυραμίδα» στην Ισπανία υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ερασιτέχνης αρχαιολόγος (Βίντεο)

Ερασιτέχνης αρχαιολόγος, πιστεύει ότι ανακάλυψε μια πυραμίδα στην περιοχή Κουένκα της Ισπανίας.

Πυραμίδες έχουν βρεθεί σε όλο τον κόσμο σχεδόν, και τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του cuatro.com, στην περιοχή Κουένκα της Ισπανίας, ο Manuel April, ερασιτέχνης αρχαιολόγος υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την πρώτη ισπανική πυραμίδα.

Η επαρχία Κουένκα (Cuenca Provincia), είναι μια αυτόνομη κοινότητα της Καστίλλης-Λα Μάντσα, στην ανατολικο-κεντρική Ισπανία. Εκεί βρίσκεται ένας πυραμιδοειδής λόφος, στη συμβολή των ποταμών Júcar και Huecar. Εκεί είχε χτιστεί κάποτε η Ρωμαϊκή πόλη Conca, αργότερα καταλήφθηκε από τους Μαυριτανούς το 1177 και αμέσως μετά ο βασιλιάς Αλφόνσο VIII της Καστίλλης, την κατέστησε έδρα επισκοπής στο 1182. Χρησίμευε ως πολιτιστικό και κλωστοϋφαντουργικό κέντρο στο Μεσαίωνα.

Τώρα σύμφωνα με τον April «εναέριες λήψεις και μελέτες της αρχαιολογικής θέσης κατέστησαν δυνατό να δούμε το τετράγωνο σχήμα της πυραμιδοειδής διάταξης του λόφου. Οι γωνίες και οι πέτρες φαίνεται να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες σε δομές που δείχνουν ότι το Cerro el Cabezuelo είναι στην πραγματικότητα μια αρχαία πυραμίδα και όχι ένας φυσικός σχηματισμός».

Είναι πράγματι μια πυραμίδα, μήπως ένας τύμβος, ή μήπως κάτι άλλο; Μια εμπεριστατωμένη έρευνα από την επίσημη αρχαιολογική υπηρεσία της Ισπανίας θα έριχνε φως στην υπόθεση.

https://youtu.be/IwKYR-vwwkY

thesecretrealtruth.blogspot.com

Related posts

Το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με τις θρομβώσεις

Έξαρση βίας στο Ισραήλ-για πέμπτη ημέρα η αιματοχυσία σε Γάζα και Ισραήλ

Βόρεια Κορέα : Διαπράττει δημόσιες εκτελέσεις για παραδειγματισμό

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy