Image default
Εθνικά Θέματα

Αυτό που συνέβη συνιστά την τελευταία αναίμακτη προειδοποίηση

Μαύρες μέρες έρχονται στην Ελλάδα.

Μέρες που θυμίζουν αυτά που μόνο στα βιβλία τα γνωρίζαμε, όταν το Ισλάμ κυριαρχούσε στην χώρα με σφαγές και λιθοβολισμούς «απίστων» Ελλήνων.

Η πολιτική ανοιχτών συνόρων και οι δήθεν ανθρωπιστές-σκοταδιστές που ιδέα δεν έχουν τι σημαίνει η κάθε έννοια και τι πραγματικά συμβαίνει πέρα από την μύτη τους, έρμαια της προπαγάνδας των κοσμοεξουσιαστών, οδηγούν την χώρα στο έλεος του ισλαμικού όχλου.

Η ιστορία της 30χρονης Άρτεμις, που είδε μουσουλμάνους στο προσφυγικό κέντρο στην Μυρσίνη Ηλείας να της ορμούν και να την ξυλοκοπούν ανελέητα, αποτελεί ίσως το τελευταίο καμπανάκι, καθώς ενδεχόμενα στο επόμενο θρηνήσουμε θύμα, όπως ακριβώς υπαγορεύει το Κοράνι σε σχέση με τους μη οπαδούς του Αλλάχ.

Τα προσφυγικά κέντρα στην Ελλάδα μοιάζουν με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Η κοπέλα που δέχθηκε την ισλαμική επίθεση μίλησε για το συμβάν:

«Είμαι πολύ σοκαρισμένη, προσπαθώ να το ξεπεράσω».

Την κατηγόρησαν για τον πνιγμό 2χρονου παιδιού την Κυριακή το βράδυ, όταν έπεσε στην πισίνα του κέντρου φιλοξενίας και ενώ την φύλαξη και την επιμέλειά του, φυσικά την είχαν οι γονείς του!

«Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω το νεκρό μωράκι και τους άλλους γύρω μου να με κυνηγούν. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ζητούσαν να πάρουν το αμάξι μου, για να μεταφέρουν το μωρό που ήταν ήδη νεκρό στο νοσοκομείο και εγώ δεν καταλάβαινα τι μου ζητούσαν.

Δεν καταλάβαινα και αυτοί άρχισαν να με χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Μπουνιές και τραβήγματα. Είχα βάλει τα χέρια μου στο πρόσωπο για να μην με χτυπήσουν. Πόναγα ολόκληρη».

Η Άρτεμις ευχαριστεί τον Θεό που δεν έχασε την ζωή της.

«Ευχαριστώ το Θεό γιατί ευτυχώς δεν έχω σπάσει κάτι αλλά πονάει παρά πολύ ο δεξιός ώμος μου και για αυτό πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο του Πύργου. Το σώμα μου είναι γεμάτο μώλωπες και τα χέρια μου μελανιασμένα. Άντρες, γυναίκες είχαν πέσει πάνω μου για να με λιντσάρουν».

Οι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και σχάρες και σε εργαζόμενους παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον έναν από τους δυο ιδιοκτήτες και προπηλάκισαν τους θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί. Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο κέντρο δέχτηκαν επίθεση.

Σύμφωνα με Σύρο αυτόπτη μάρτυρα η Ελληνίδα που εργάζεται στο catering που σιτίζει τους πρόσφυγες έτρεξε, από φιλότιμο, στο σημείο που είχε βρεθεί το μικρό παιδί.

Εκεί την περικύκλωσαν και άρχισαν να της φωνάζουν. Δεν γνωρίζουν τι θα πει η αυτή η λέξη.

Μάταια η Άρτεμις προσπαθούσε να καλυφθεί. Σύμφωνα με τη μαρτυρία Σύρου οι 7-8 άνδρες άρχισαν να τη γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, την πλάτη και στα πλευρά, ενώ όταν έπεσε στο έδαφος κάποιοι την κλωτσούσαν.

Εμείς να σας θυμίσουμε ακόμα μία φορά τι σημαίνει Ισλάμ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που το έχουν γνωρίσει πάρα πολύ καλά!

https://youtu.be/Kvfn-RwTHbE
thesecretrealtruth.blogspot.com

Related posts

Τελέστηκε σήμερα το 18ο μνημόσυνο για τους ήρωες μας Τάσο Ισάακ & Σολωμό Σολωμού

ExnetΗellas

Λίνα Μενδώνη γιά Δημήτρη Λιγνάδη: «Δικός μου προσωπικός φίλος δεν υπήρξε ποτέ, είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος»»

Χθες είχαμε καινούργιες παραβιάσεις από τους Τούρκους στο Βορειοανατολικό και το Κεντρικό Αιγαίο

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy