Image default
Αθλητισμός

Οι επιλογές της FIFA για την Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ – Ποιοι είναι

Τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστά, με τον Αγγελο Μπασινά να είναι ο εκλεκτός ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών μέχρι το προσεχές Σάββατο όπου θα γίνει και επίσημα γνωστή η Επιτροπή Εξομάλυνσης, η οποία θα αναλάβει έστω και προσωρινά τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο άνθρωπος στον οποίο η FIFA έδωσε το ελεύθερο προκειμένου να συμμαζέψει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζει την στελέχωση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, η οποία θα αναλάβει πιθανότατα από την ερχόμενη Δευτέρα, τη διοίκηση στην ΕΠΟ.

Ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα ανακοινώσει το Σάββατο τη διοικούσα επιτροπή, η οποία πιθανότατα θα αποτελείται από πέντε άτομα ενώ η επιλογή των προσώπων γίνεται από κοινού από τους Θόδωρο Θεοδωρίδη και Σταύρο Κοντονή.

Τις επαφές πραγματοποιεί ο Κωστάκης Κουτσουκούμνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Live Sport» επικοινώνησε με τον Αλέξη Δέδε, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα πέντε πρόσωπα.

Ο Δέδες, αποτελεί προσωπική επιλογή του Θεοδωρίδη και αναμένεται να αναλάβει το μάνατζμεντ. Αν τελικά κάνει αποδεκτή την πρόταση, τότε θα παραιτηθεί από το πόστο του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δέδες έχει περάσει και στο παρελθόν από την ΕΠΟ ως υπεύθυνος Τύπου. Από το 1995 έως το 2004 ήταν στέλεχος της ΟΥΕΦΑ, στην οποία εργάστηκε αρχικά ως εκπρόσωπος Τύπου στο Champions League και το Europa League ενώ στη συνέχεια έλαβε βέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα της ομοσπονδίας όσον αφορά το μάρκετινγκ.

Αρχιδιαιτητής αναμένεται να είναι τελικά ο Γιώργος Μπίκας με τους Καλύβα και Τσαχειλίδη στενούς του συνεργάτες ενώ ο Αγγελος Μπασινάς αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων, μετά την αρνητική απάντηση του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στην Ολλανδία.

Όσον αφορά τον πρόεδρο, φαίνεται να «κλειδώνει» η περίπτωση του Πέτρου Μαυροειδή. Ο επιφανής νομικός και μέλος του CAS και της επιτροπής οικονομικού ελέγχου των συλλόγων στην ΟΥΕΦΑ αναμένεται να είναι ο «εκλεκτός» της FIFA, έχοντας απεριόριστη εκτίμηση στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

pronews.gr

Related posts

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το νέο αθλητικό διευθυντή

Νέα επιστολή Σαββίδη στην Super League – Τι ισχύει για την πρόταση χορηγίας 5 εκατ. ευρώ

technical

Απίστευτες καταγγελίες Ίβιτς: “Το γράψατε αυτό; Απαράδεκτα πράγματα! Μας βρίζουνε κάθε φορα εδώ”!

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy