Image default
Κόσμος

Έτοιμο για ΠΟΛΕΜΟ το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! Ζητείται ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ….

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από τις ΗΠΑ. Η ετοιμότητα της χώρας ανήλθε στο επίπεδο Defcon 3, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα πάει σε Defcon 2. Aυτή τη στιγμή δηλαδή οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ‘κίτρινο συναγερμό’.

Το CNN ανακοίνωσε: «Δεν είναι ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος. Δεν είναι καν μια «βαθιά ψύχρα». Είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση». Αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν υπάρχει διπλωματικός δίαυλος μεταξύ των δύο κρατών.

Στις 10 του Οκτωβρίου ο πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ Μ. Γκορμπατσώφ δήλωσε ότι ,« Νομίζω ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Υπάρχουν σημάδια μιας πιθανής αυξανόμενης σύγκρουση μεγάλης κλίμακας σχεδόν σε κάθε «καυτή» γεωπολιτική περιοχή του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, της Υεμένης, της Ουκρανίας, και των Φιλιππίνων».

Βλέπουμε πως η κατάσταση χειροτερεύει. Ο Πούτιν κάνει συνέχεια εκκλήσεις προς τη Δύση, να σταματήσει την προκλητικότητα, καθώς θα αναγκαστεί να απαντήσει.

Μακάρι η νέα αμερικανική κυβέρνηση να δείξει αυτοσυγκράτηση, διότι όταν τσακώνονται τα βουβάλια στο βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια…

voicenews.gr

Related posts

ΗΠΑ : Το Ανώτατο Δικαστήριο ενέκρινε το διάταγμα του Τραμπ για τους μουσουλμάνους μετανάστες

Λωρίδα Γάζας: Ο στρατός ανακοινώνει ότι σκότωσε 15 παλαιστίνιους μαχητές

Drag queen: Αυτήν την παιδεία θέλουμε τελικά?

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy