Image default
Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα στα προκριματικά απέναντι στην Κύπρο

«Τέλος το ξύλο, τώρα αλλάζουμε». Ο Μίχαελ Σκίμπε, έδωσε το σύνθημα για το αποψινό ματς της Εθνικής απέναντι στην Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Και αν η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στο Γιβραλτάρ ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη, το παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο είναι καθοριστικό για να μην χάσει έδαφος στη μάχη της πρόκρισης.

Περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει, κάτι που τόνισε και ο Γερμανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, που γνωρίζει καλά ότι το ματς κόντρα στην Κύπρο, μόνο εύκολο δεν είναι. Άλλωστε, μια δεύτερη σερί νίκη, θα παίξει ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού η Εθνική θα πρέπει να πιστέψει ξανά στις δυνατότητες της.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Σκίμπε ζητάει από τους παίκτες του πιεστική άμυνα, ψυχραιμία στη μεσαία γραμμή και σίγουρες επιλογές από τους χαφ, ώστε να μην δοθεί χώρος στον αντίπαλο.

Ο Γερμανός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα με το Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα, ο Τοροσίδης θα είναι δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά, ενώ δεν αλλάζει το δίδυμο Μανωλά – Παπασταθόπουλου στα στόπερ.

Ο Μανιάτης με τον Σταφυλίδη που κερδίζει έδαφος θα είναι στα χαφ, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης και οι Μπακασέτας – Μάνταλος, με τον Μήτρογλου φυσικά να είναι ο παίκτης που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Χριστάκης Χριστοφόρου αμφιταλαντεύεται για το αν θα ξεκινήσει ή όχι τον Πιέρρο Σωτηρίου που είναι αμφίβολος.

Από εκεί και πέρα οι 11 με τους οποίους θα παραταχθεί η Κύπρος είναι πιθανότατα οι: Παναγή, Αλεξάνδρου (ή Αντωνιάδης), Δημητρίου, Λαΐφης, Ντόσα Τζούνιορ, Λαμπάν, Κυριάκου, Μακρής (ή Κάστανος), Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Μυτίδης.

pronews.gr

Related posts

Απίστευτο σκηνικό με Ζαγοράκη – Τρελό… χουνέρι την πρώτη μέρα – Μήνυμα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Απογοήτευση Ραντζέλοβιτς – Οι πρώτοι δύο που… δεν μένουν στο Λιμάνι – Έπαιξαν σπίτια στον άσο;

Μια νέα Εθνική γεννιέται με πολύ ικανούς παλιούς αλλά και νέους παίχτες

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy