Image default
Κόσμος

BΡΕΤΑΝΙΑ: 3 ΣΤΟΥΣ 4 CEO ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT

BΡΕΤΑΝΙΑ: 3 ΣΤΟΥΣ 4 CEO ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT

Τρεις στους τέσσερις διευθυντές βρετανικών εταιρειών εξετάζουν τη πιθανότητα να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στο εξωτερικό μετά το δημοψήφισμα για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έρευνα.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την έρευνα που διεξήχθη από την KPMG μεταξύ 100 Βρετανών διευθυντών εταιρειών, οι οποίες έχουν έσοδα από 100 εκατομύρια λίρες Αγγλίας έως 1 δις λίρες Αγγλίας (115,4 εκατομμύρια ευρώ έως 1,15 δις ευρώ), το 86% από αυτούς νιώθουν αυτοπεποίθηση για την προοπτική ανάπτυξης των εταιρειών τους και το 69% νιώθουν το ίδιο για την προοπτική ανάπτυξης της βρετανικής οικονομίας στα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο, το 76% είπαν ότι εξετάζουν την πιθανότητα να μεταφέρουν είτε την έδρα τους, είτε τις δραστηριότητές τους έξω από τη Βρετανία λόγω του Brexit.

Ερωτηθέντες τι θα ενθάρρυνε τις εταιρείες να συνεχίσουν να επενδύουν στη Βρετανία μετά την ψήφο υπέρ του Brexit, η πλειοψηφία των διευθύνοντων συμβούλων στους οποίους απευθύνθηκε η KPMG δήλωσαν ότι το πιό σημαντικό είναι η σταθερότητα των εμπορικών όρων. Μόνο ένας είπε ότι πιο σημαντικό ήταν το χρονοδιάγραμμα της έναρξης διαδικασιών εξόδου.

bangladeshnews.gr

Related posts

Τουρκία: Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε βομβιστική επίθεση

technical

Η Καλιφόρνια μετράει 42 νεκρούς από τις πυρκαγιές

technical

Τουλάχιστον 44 νεκροί στο Περού από πτώση λεοφωρείου σε φαράγγι

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy