Image default
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε δύσκολη θέση ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

H ΑΕΚ ήταν σαν να μην κατέβηκε στο «Καραϊσκάκη» και ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το ντέρμπι με 3-0. Ο κόσμος της Ένωσης απογοητεύτηκε με την εικόνα της ομάδα και στη διοίκηση της Ένωσης υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Οι ευθύνες πέφτουν πάνω στον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς το πλάνο του δεν «δούλεψε», τη στιγμή που οι παίκτες ήταν μπερδεμένοι με τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο και ενδεικτικό ήταν το σκηνικό με τον Μάνταλο, ο οποίος φώναζε κατά τη διάρκεια του αγώνα στον προπονητή του: «Δεν μας έχεις πει τι να κάνουμε…».

Παράλληλα, οι αλλαγές δεν βοήθησαν και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, όπως ο Σιμόες και ο Αραβίδης, έμειναν στον πάγκο.

Έτσι, λοιπόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Γεωργιανό τεχνικό. Βέβαια η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν βρασμώ και αναμένεται να υπάρξει συζήτηση με τον Κετσπάγια, προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την συνέχεια.

pronews.gr

Related posts

Η ΑΕΚ πήρε το πλεονέκτημα κερδίζοντας τον Άρη 77 – 67 στο Αλεξάνδρειο

technical

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή παρέμβασης από την οικογένεια Σαββίδη

H ώρα της Κύπρου στο Κόνφερενς Λιγκ

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy