Image default
Κόσμος

Γερμανικός Τύπος: Ο Β.Πούτιν ξεπέρασε σε δημοτικότητα την Α.Μέρκελ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού τύπου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει μια ραγδαία άνοδο στη δημοτικότητα του και έχει ξεπεράσει την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ακολουθεί μια πτωτική πορεία, στις προτιμήσεις των Αυστριακών.

Σύμφωνα με την Die Welt, οι Αυστριακοί το 2015 εμπιστεύονταν την Μέρκελ σε ένα ποσοστό 70% ενώ πλέον έχει συρρικνωθεί σε 18%.

Μάλιστα ο Γερμανικός τύπος κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της Ρωσίας, τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος πλέον έχει υψηλότερα ποσοστά από την Μέρκελ παρά τη χρόνια «έχθρα» μεταξύ των δυο κρατών, η οποία ξεκίνησε με την απόπειρα εισβολής της Σοβιετικής Ένωσης στην Τσεχοσλοβακία το 1968.

Σαν βασικούς λόγους της πτώσης της Μέρκελ η Die Welt καταδεικνύει το προσφυγικό και την ρητορική του Τσέχου προέδρου Μίλος Ζέμαν, η οποία είναι πληρώς αντίθετη από την αντίστοιχη της Μέρκελ.

Ο Ζέμαν μάλιστα τάχθηκε φανερά υπέρ του Πούτιν την προηγούμενη εβδομάδα, κατακρίνοντας τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
pronews.gr

Related posts

Τραυματίστηκε 28χρονος ναυτικός από έκρηξη στο μηχανοστάσιο σκάφους στη μαρίνα Αλίμου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία στοχεύει «εκδικητικά» μη στρατιωτικές υποδομές καταγγέλλει το Κίεβο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ…ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΤΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy