Image default
Τεχνολογία

Σύστημα της Sony με υποστήριξη CarPlay και Android Auto

To Sony XAV-AX100 είναι ένα σύστημα infotainment που μπορεί να υποστηρίζει τόσο το Apple CarPlay όσο και το Android Auto.

To νέο σύστημα της Sony για το αυτοκίνητο υπόσχεται εύκολη και άμεση συνδεσιμότητα για όλα τα smartphones, ενώ η χρήση του είναι εύκολη μέσα από τη συνοδευτική οθόνη και το περιστροφικό χειριστήριο για την ένταση του ήχου. Η σύνδεση με τα Android smartphones ή τα iPhones γίνεται ασύρματα, μέσω Bluetooth.

Μέσα από τη διεπαφή με τα smartphones θα μπορεί κανείς να ακούει την ανάγνωση των μηνυμάτων του, ενώ θα μπορούν να λειτουργούν τα αντίστοιχα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης με προβολή των χαρτών και εκφώνηση των οδηγιών. Η Siri, στα iPhones, θα μπορεί επίσης να ακούγεται μέσα από τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου.

Το Sony XAV-AX100 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Νοέμβριο και έπειτα σε τιμή που στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 499 δολάρια. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6,4 ιντσών, είναι εφοδιασμένο με ενισχυτή Dynamic Reality, ισχύος 4×55 Watt, τεχνολογία ExtraBss και είναι μία από τις πιο προσιτές προτάσεις συστημάτων infotainment αυτοκινήτου που να υποστηρίζουν το Android Auto και το Apple CarPlay ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Next We

pestaola.gr

Related posts

Συναγερμός λόγω κακόβουλου λογισμικού για το e -banking

ExnetΗellas

Η αναβάθμιση σε iOS 9.3 είχε ως αποτέλεσμα να κλειδώσουν τα iPhone 5S και παλαιότερες εκδόσεις

technical

Ψηφιακές συσκευές: ο νέος καλύτερος “φίλος” του ανθρώπου

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy