Image default
Αθλητισμός

Το σημερινό κρίσιμο ΔΣ της Super League και της ΕΠΟ θα κρίνει την έναρξη του πρωταθλήματος

Εν αναμονή της άφιξης τους Κωστάκη Κουτσοκούμνη βρίσκονται άπαντες στην ΕΠΟ αφού ο εκπρόσωπος της FIFA θα ορίζει και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στη διοίκηση της ομοσπονδίας έως τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ωστόσο σήμερα, το ΔΣ της Super League δεν αποκλείεται να κρίνει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συμμαχία των «τριών», αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, η οποία έχει στο πλευρό της τον Πλατανιά, τον Παναιτωλικό, τη Βέροια, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη, επιθυμεί την άμεση εκλογή προέδρου στον συναιτερισμό, πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με την ΕΠΟ.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το αίτημα αυτό θα γίνει και αποδεκτό από τους υπόλοιπους. Ο Γιώργος Στράτος αναμένεται να ζητήσει εκ νέου την στήριξη όλων των μελών της Super League προκειμένου να αναλάβει και πάλι τη θέση του προέδρου όμως πριν λίγες ημέρες είχε υποβάλλει την παραίτησή του επειδή ένα εκ των μελών της Super League είχε άρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του αναπληρωτή προέδρου Χρήστου Δάρα αφού δεν αποκλείεται να κρατήσει αντίθεση στάση και να ζητήσει παραμείνει αυτός στο τιμόνι.

Όλα αυτά, την ώρα που στην Super League βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται από τον βασικό χορηγό του πρωταθλήματος ενώ η Nova έχει ήδη κάνει σκέψεις καθυστέρησης της πρώτης δόσης εξαιτίας της αναβολής του πρωταθλήματος.

http://www.pronews.gr/

Related posts

«ΝΤΑΜΠΛ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

technical

θα γίνει ο καινούριος παίκτης του Ολυμπιακού ο Διούδης ?

ExnetΗellas

Κίνδυνος τιμωρίας για Στραματσόνι μετά την αποβολή του στο χθεσινό αγώνα

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy