Image default
Κόσμος

Ο Έλληνας στον οποίο ανήκει το καλύτερο εστιατόριο στη Χαβάη

Ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης, ευρύτερα γνωστός ως chef Mavro, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ παγκοσμίως γνωστός για τα εξαιρετικά του πιάτα.
Είναι ένας από τους συνιδρυτές της Χαβανέζικης Περιφερειακής Κουζίνας στις αρχές του
1990. Επίσης, είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του Chef Mavro, το κορυφαίο εστιατόριο στη Χονολουλού, το οποίο κατέχει το διάσημο βραβείο James Beard, το οποίο θεωρείται το «Όσκαρ» των σεφ
blablaworldnews.blogspot.gr

Related posts

Πάρθηκε η απόφαση από τα κράτη για την πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ήττα για τον Ν. Τράμπ

Στην «κόψη του ξυραφιού» οι στρατιωτικές σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας…

technical

Κύπρος & Ισραήλ προχωρούν σε από κοινού εμπορική εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy