Image default
Κόσμος

Ο Έλληνας στον οποίο ανήκει το καλύτερο εστιατόριο στη Χαβάη

Ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης, ευρύτερα γνωστός ως chef Mavro, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ παγκοσμίως γνωστός για τα εξαιρετικά του πιάτα.
Είναι ένας από τους συνιδρυτές της Χαβανέζικης Περιφερειακής Κουζίνας στις αρχές του
1990. Επίσης, είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του Chef Mavro, το κορυφαίο εστιατόριο στη Χονολουλού, το οποίο κατέχει το διάσημο βραβείο James Beard, το οποίο θεωρείται το «Όσκαρ» των σεφ
blablaworldnews.blogspot.gr

Related posts

Εργατικά δυστυχήματα, πολιτικά εγκλήματα

ΗΠΑ: Μπόνους έως και 500 δολ. από εργοδότες προς εργαζόμενους για να εμβολιαστούν

Μέσα από τα χωράφια φτάνουν στα μπλόκα οι διαδηλωτές στη Γαλλία

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy