Image default
Εθνικά Θέματα

ΕΚΘΕΣΗ-«ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟ STATE DEPARTMENT! «Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα»

Την ετήσια έκθεση του για την Ελλάδα εξέδωσε το State Department η οποία μόνο κολακευτικά λόγια δεν λέει για την χώρα μας! Σύμφωνα με την έκθεση λοιπόν, η χώρα μας χαρακτηρίζεται σαν… «ξέφραγο αμπέλι», καθώς χαρακτηρίζει «ευάλωτα» τα θαλάσσια σύνορα μας και πανεύκολο το να πλαστογραφήσει κάποιος ταυτότητα και να κυκλοφορεί με πλαστά έγγραφα και στοιχεία στην χώρα μας.

Η έκθεση-«φωτιά» που εκδόθηκε εχθές για την χρονιά 2015, αναφέρει επίσης ότι η τρομοκρατία στην χώρα μας είναι σε χαμηλά επίπεδα και ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα που γίνονται κατά διαστήματα είναι κυρίως για να περάσουν οι αντιεξουσιαστικές ομάδες πολιτικά μηνύματα και δεν έχουν ως αυτοσκοπό τον τραυματισμό κάποιου.

Όπως επίσης αναφέρεται, η συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση της χώρας μας και στις ΗΠΑ για το θέμα της τρομοκρατίας, αποφέρει καρπούς και παραμένει ισχυρή.

Για ακόμη μια ακόμα χρονιά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπογραμμίζει ότι το ευάλωτο των ελληνικών θαλασσίων συνόρων αποτελεί «μια σοβαρή ανησυχία». Επίσης, στην έκθεση σημειώνεται η ευκολία με την οποία μπορεί να πλαστογραφηθούν οι ελληνικές ταυτότητες («αλλοίωση και αντικατάσταση φωτογραφίας») και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει πρόοδος.

Η ελληνική κυβέρνηση καταγράφεται ότι για το θέμα αυτό ότι «έχει δεσμευθεί στην αντιμετώπιση του θέματος μέσω της μελλοντικής εισαγωγής βιομετρικών αστυνομικών ταυτοτήτων».
freepen.gr

Related posts

Αυτό που συνέβη συνιστά την τελευταία αναίμακτη προειδοποίηση

technical

Ο Νικόλαος Ζεϊμπέκης τίμησε τον ποντιακό Ελληνισμό

Kostas Ermes

Καινούργιες εναέριες παραβιάσεις από την Τουρκία

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy