Image default
Εθνικά Θέματα

Ο Β.Πούτιν ετοιμάζει σκηνές αποκάλυψης στην Συρία: Την 1η Ιουλίου φτάνει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» – Από δύο βάσεις θα σφυροκοπηθούν οι ισλαμιστές – Δείτε βίντεο και εικόνες Το διαβάσαμε από το: Ο Β.Πούτιν ετοιμάζει σκηνές αποκάλυψης στην Συρία: Την 1η Ιουλίου φτάνει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» – Από δύο βάσεις θα σφυροκοπηθούν οι ισλαμιστές

Το ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» θα αφιχθεί στο λιμάνι της Ταρτούς στην Συρία την 1η Ιουλίου σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές.

Το ρωσικό αεροπλανόφορο θα φτάσει πάνοπλο μαζί με τρεις τύπους αεροσκαφών τα MiG-29 KUB, Su-25 και Su-33.

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, τα μαχητικά θα ξεκινήσουν επιδρομές κατά θέσεων των ισλαμιστών.

Το σφυροκόπημα που θα δεχτούν οι ισλαμιστές θα είναι απίστευτης ισχύος: τα ρωσικά μαχητικά θα διεξάγουν επιδρομές ουσιαστικά από δύο ρωσικές βάσεις, την Hmeymim και το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» ενώ αν μεταφερθούν επιπλέον μαχητικά ή εκτελέσουν επιδρομές και στρατηγικά βομβαρδιστικά τότε θα μιλάμε για σκηνές αποκάλυψης.

Προς το παρών οι πιλότοι των μαχητικών και συγκεκριμένα 4-Su-33s και 3-Su-25UTG βρίσκονται στην Κριμαία όπου διεξάγουν εκπαιδευτικές ασκήσεις στο σύμπλεγμα NITKA που προσομειώνει κατάστρωμα αεροπλανοφόρου όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω.

Το αεροπλανοφόρο φέρει Μαχητικά/κρούσεως

14 × Su-33 (η ναυτική έκδοση του Su-30SM)

20/4 × MiG-29K/KUB

4 × Su-25TG/UBP

Eλικόπτερα

4 × Ka-27LD32

11 × Kamov Ka-27PL

2 × Kamov Ka-27PS

 

f15

 

f16

 

 

thesecretrealtruth.blogspot.com

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Σήμερα η Ελλάδα πενθεί

Kostas Ermes

Παγκόσμιος ξεσηκωμός υπέρ της Ελληνικής Γλώσσας

technical

Γεώργιος Κομνηνός Η αποφράδα μέρα για την Κύπρο

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy