Image default
Αθλητισμός

Η ΟΚΛΑΧΟΜΑ «ΔΙΕΛΥΣΕ» ΤΟΥΣ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Οι Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσαν 63 πόντους και η Οκλαχόμα διέλυσε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 133-105, παίρνοντας προβάδισμα 2-1 στους τελικούς της Δύσης. Οι 133 πόντοι είναι ρεκόρ για τη Θάντερ στα πλέι οφ και είναι οι περισσότεροι πόντοι που έχει σημειώσει οποιαδήποτε ομάδα σε αυτή την φάση.

Ο Ντουράντ σκόραρε 33 πόντους με 10/15 σουτ μόλις σε 32 λεπτά, ενώ ο Γουέστμπρουκ είχε 30 πόντους, 12 ασίστ και μόλις δύο ριμπάουντ λιγότερα από το πρώτο «ντριμπλ νταμπλ» σε αυτή την φάση.

Χαρακτηριστικό του αγώνα, είναι ότι η διαφορά άνοιξε στη δεύτερη περίοδο (72-47) κι έφτασε ακόμη και στο +41 (113-72) στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Οι πρωταθλητές απογοήτευσαν, με τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 24 πόντους αλλά με 7/17 σουτ και τον Κλέι Τόμπσον 18 πόντους με 8 στα 19 στα σουτ. Ο τέταρτος αγώνας θα γίνει και πάλι στην Οκλαχόμα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
bangladeshnews.gr

Related posts

Ολυμπιακός: 3/3 αλλαγές στα στόπερ ο Μπέντο

technical

Η Εθνική Χάντμπολ αποσύρθηκε από το Ευραπαϊκό Πρωτάθλημα

vetapa.exnet

ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη «βήμα» για τη Νέα Τούμπα (pic)

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy