Image default
Κόσμος

Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για τον λόγο υπάρξεως κάποιων μυστικών κοινωνιών (secret societies) [ή μυστικών εταιρειών]. Ασφαλώς και έχετε ακούσει για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», για τους «Ιλλουμινάτι» (=πεφωτισμένοι) και πολύ περισσότερο θα έχετε ακούσει για τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Μασόνους.
Άραγε,

γιατί υπάρχουν αυτές οι μυστικές κοινωνίες;
Ποιος είναι ο σκοπός τους;
Τι ακριβώς προσφέρουν στην κοινωνία;

Φυσικά, αυτές οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω είναι παραδείγματα μυστικών κοινωνιών. Με πιο απλά λόγια γίνεται κατανοητό ότι οι μυστικές κοινωνίες αποτελούν οργανισμούς των οποίων οι δραστηριότητες παραμένουν μυστικές από εκείνους που δεν είναι μέλη αυτών των οργανώσεων. Αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι είναι γνωστή η ύπαρξη αυτών των μυστικών κοινωνιών, αλλά δεν είναι γνωστοί ακριβώς οι σκοποί τους και οι δράσεις τους.

Ορισμένες από αυτές τις μυστικές κοινωνίες δεν περιορίζεται μόνο εκεί όπου ιδρύονται αρχικά, αλλά επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, στην εποχή της πληροφορήσεως, λόγω του Διαδικτύου, μέρος των δραστηριοτήτων των μυστικών κοινωνιών γίνεται γνωστό.

thesecretrealtruth.blogspot.com/

Related posts

Βήμα-Βήμα προς τα πίσω

technical

Νέα Ζηλανδία: δικαίωμα άδειας στα ζευγάρια, τριών ημερών μετ’ αποδοχών μετά από αποβολή ή θάνατο του μωρού

ΘΑ «ΜΑΤΩΣΟΥΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy