Image default
Υγεία

Επιμόρφωση σε νέες πρακτικές προσφέρεται από το ετήσιο συνέδριο νοσηλευτών.

Θα συμμετάσχουν εκατοντάδες επαγγελματίες από το χώρο της υγείας

Η «μεγάλη συνάντηση» των Ελλήνων νοσηλευτών θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Μάιο στην Καλαμάτα. Το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), που θεωρείται θεσμός στον χώρο της υγείας, θα φέρει κοντά εκατοντάδες νοσηλευτές κι επαγγελματίες υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Το 9ο ετήσιο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΝΕ, κ. Δημήτρη Σκουτέλη, έχει σκοπό να αφυπνίσει, να ενημερώσει, να διεγείρει τη σκέψη, να προκαλέσει τον διάλογο, να καταδείξει την διαφορετικότητα των νοσηλευτών σε σχέση με τους άλλους επαγγελματίες υγείας, να αναδείξει την επιστημοσύνη, τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νοσηλευτών σε οποιαδήποτε μονάδα υγείας και αν υπηρετούν.

Το εφετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, από τις 19 έως 22 Μαΐου 2016.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται να είναι αυξημένη η παρουσία των φοιτητών της νοσηλευτικής επιστήμης καθώς η Ένωση ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, δίνει τη δυνατότητα της δωρεάν συμμετοχής σε φοιτητές καθώς και σε άνεργους νοσηλευτές.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις, κλινικά φροντιστήρια και φυσικά βραβεύσεις των καλύτερων εργασιών.

protothema.gr

Related posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ υπεύθυνη για την επιδημία του Έμπολα (βίντεο)

ExnetΗellas

Ωκυτοκίνη:Πρόκειται για µια «εθνική» ή «φυλετική» ορµόνη

ExnetΗellas

Το έσκασε από το Νοσοκομείο του Ρίου μπαγκλαντεσιανός που πάσχει από επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy