Image default
Πολιτισμός

Έλτον Τζον: Ο διάσημος τραγουδιστής διαψεύδει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον, μέσω του δικηγόρου του, χαρακτήρισε ψευδείς τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που του προσάπτει ένας πρώην σωματοφύλακάς του.

Ο δικηγόρος του Βρετανού καλλιτέχνη Όριν Σνάιντερ υποστήριξε ότι οι κατηγορίες που διατύπωσε ο αστυνομικός Τζέφρι Ουένινγκερ «δεν στοιχειοθετούνται» και υπογράμμισε ότι προέρχονται από έναν πρώην υπάλληλο «που έχει δυσαρεστηθεί και επιδιώκει να εξασφαλίσει χρήματα με ανάρμοστο τρόπο».

Στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα, σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Ουένινγκερ κατηγορεί τον Έλτον Τζον ότι τον είχε αγγίξει επανειλημμένως με ανάρμοστο τρόπο, «σε συχνότητα και ένταση» που οξύνθηκαν από το 2010.

Επίσης, περιγράφονται τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που ο Ουένινγκερ δηλώνει ότι υπέστη κατά τη διάρκεια μετακινήσεων με το αυτοκίνητο από ή προς το σπίτι του Έλτον Τζον στο Λος Άντζελες, το 2014.
o-tzefri-oueningker-me-ton-elton-tzon
Ο Ουένινγκερ υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο 69χρονος τραγουδιστής του είχε πει: «Έχεις πάρα πολλά γονίδια ομοφυλόφιλου μέσα σου, απλώς ακόμη δεν τα έχεις ανακαλύψει».
Ο Ουένινγκερ, που εργάστηκε για τον Έλτον Τζον έως το 2014, είχε τιμηθεί το 2007 με το Μετάλλιο Αστυνομικής Τιμής από την αστυνομία του Λος Άντζελες, επειδή ήταν μέλος της ομάδας αστυνομικών που διέσωσε 80 ηλικιωμένους από φλεγόμενο οίκο ευγηρίας.
Έπειτα από μακροχρόνιο αγώνα κατά της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά και τις διατροφικές διαταραχές, από τις οποίες έπασχε, ο διάσημος τραγουδιστής έγινε πατέρας δύο αγοριών το 2014 και παντρεύτηκε τον – για χρόνια σύντροφό του – Ντέιβιντ Φέρνις, μετά τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων στη Βρετανία.

naftemporiki.gr

Related posts

Μήνυμα του Νικόλαου Ζεϊμπέκη για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της Κατερίνης

Kostas Ermes

Ο Γεώργιος Κομνηνός στην εκδήλωση «Γεύσεις Μνήμης 1922-2022»

Kostas Ermes

Τρεις αστέρες του Χόλιγουντ ετοιμάζουν ταινία που θα σπάσει τα ταμεία

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy