Image default
Αθλητισμός

ΝΒΑ ένα βήμα πρην το ρεκόρ Γουόριορς

Άνετοι φαίνεται ότι βαδίζουν προς την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ένα τρομερό ρεκόρ οι Γουόριορς, που σημείωσαν την 67η νίκη σε 74 αγώνες νικώντας στο Όρεγκον την Ουάσινγκτον 102-94.

Οι «πολεμιστές» πλησίασαν έτσι ακόμη περισσότερο την κατάρριψη του 72-10 των Μπουλς και για να το πετύχουν θα πρέπει να μη χάσουν σε τουλάχιστον έξι από τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ο Στεφ Κάρι έπαιξε συνετά, αλλά ακόμη κι έτσι κατόρθωσε να φτάσει στους 26 πόντους, όντας ο κορυφαίος του αγώνα, ευστοχώντας στις 6 από τις 8 προσπάθειες που επιχείρησε έξω από 7,25μ.

Τη νίκη της βραδιάς πάντως πέτυχε το Χιούστον, που παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 20 πόντους στο Κλίβελαντ εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Λεμπρόν Τζέιμς και με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν, σκόρερ 27 πόντων, νίκησε τους Καβαλίερς με 106-100 και διατήρησε τις ελπίδες του για τα πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα:
Ιντιάνα-Σικάγο 96-98
Ορλάντο-Μπρούκλιν 139-105
Φιλαδέλφεια-Σάρλοτ 85-100
Ντιτρόιτ-Οκλαχόμα 88-82
Κλίβελαντ-Χιούστον 100-106
Γκόλντεν Στέιτ-Ουάσινγκτον 102-94

naftemporiki.gr

Related posts

Αποκάλυψη-βόμβα: Στο ξενοδοχείο του Σαββίδη ο Μπάγεβιτς – “Βουίζει” η Θεσσαλονίκη για… ΠΑΟΚ!

Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Ζιντσένκο ευχήθηκε στον Πούτιν «οδυνηρό θάνατο» και λέει ότι το Instagram του έριξε την ανάρτηση

vetapa.exnet

Τα… αλλάζει όλα ο πρόεδρος – Φέρνει Γιαννίκη και 10 μεταγραφές – Ο Έλληνας που αρέσει σε Μαρτίνς!

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy