Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Για όσους δεν πληρώνουν διόδια ζητούν κατάργηση ποινών 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

katargisi poinwn c157aΝέα τροπολογία με την οποία ζητούν να καταργηθούν οι ποινές για όσους αρνούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…

katargisi poinwn c157a

 Νέα τροπολογία με την οποία ζητούν να καταργηθούν οι ποινές για όσους αρνούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν: «Εκατοντάδες συμπολίτες μας σέρνονται στα δικαστήρια κατηγορούμενοι βάσει ειδικών ποινικών νόμων και χιλιάδες συμπολίτες μας επιβαρύνονται με υπέρμετρες ειδικές διοικητικές κυρώσεις. Το γεγονός αυτό προξενεί επιβάρυνση και στα ήδη βεβαρημένα πινάκια των δικαστηρίων. Οι διατάξεις αυτές πρέπει να καταργηθούν ενόψει και της συνολικής επανεξέτασης των συμβάσεων παραχώρησης και του καθεστώτος επιβολής διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους».

Παράλληλα,οι 29 βουλευτές τονίζουν πως η ένταξη στον ΚΟΚ της μη πληρωμής διοδίων δεν συνάδει με το σκοπό του, ο οποίος είναι η εύρυθμη λειτουργία της κίνησης στους δρόμους και η σωστή συμπεριφορά των οδηγών.

 

Πηγή

 

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Με τεχνάσματα κύριε Μητσοτάκη δεν σώζεται η κοινωνία

Kostas Ermes

Έρχονται οι επιβαρύνσεις της εφορίας από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών

ExnetΗellas

Χρέος 324 δισ. ευρώ του ΑΕΠ απειλεί την βιωσιμότητα της Ελλάδας

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy