Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Την απολογία του ετοίμασε ο Τούρκος Ταξίαρχος που έγινε καπνός όταν είδε τον Έλληνα Στρατηγό

tourkos taksiarxos 7b9f1Ζόρια φαίνεται ότι περνάει ο Τούρκος Ταξίαρχος… διοικητής της Διεθνούς Ταξιαρχίας «SEEBRIG» Hakan Eser και απολογείται …

tourkos taksiarxos 7b9f1

Ζόρια φαίνεται ότι περνάει ο Τούρκος Ταξίαρχος… διοικητής της Διεθνούς Ταξιαρχίας «SEEBRIG» Hakan Eser και απολογείται …αλλά κάνει λόγο και για ασέβεια του Υποστρατήγου Philippe Ponties commander of the EUFOR-RCA operation … στο πρόσωπό του !

Αφού αμαύρισε με την αποχώρηση του κατά την τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ε.Ε και την παρασημοφόρηση του Έλληνα Ταξιάρχου Δρίβα ,με την Απονομή του Χρυσού μεταλλίου του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας !

Να σημειωθεί μετά από πρόταση του Γάλλου Υποστράτηγου Διοικητή της EUFOR RCA Υποστρατήγου Philippe Ponties!
Τότε ο Τούρκος Ταξίαρχος και αφού τα τμήματα είχαν παραταχθεί στο χώρο του Στρατηγείου είχε φθάσει στο χώρο και ο Γάλλος Πρέσβης ,ο Τούρκος διοικητής της SEEBRIG έφτασε στο χώρο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και τον Υπασπιστή του!

Μόλις ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser αντίκρισε τον Ελλαδίτη Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,έκανε μεταβολή και έφυγε από την τελετή χωρίς δικαιολογία…Στην κυριολεξία έβαλε τα πόδια στον ώμο και έφυγε τρεχάτος!

Η Τελετή λήξης συνεχίστηκε κανονικότατα χωρίς κανείς να δώσει σημασία στην ΠΡΟΣΒΟΛΗ που έγινε στο πρόσωπο του Υποστρατήγου Philippe Pontie…Αλλά ο ευγενικός Γάλλος Στρατηγός δεν το άφησε να πέσει κάτω !

Ενημέρωσε το ΥΠΕΞ της Γαλλίας και οι Γάλλοι σε θέματα τιμής των θεσμών δεν αστειεύονται έβαλαν μπροστά τις διαδικασίες !

Να σημειώσουμε οτι η Προσβολή του Τούρκου έγινε μπροστά στον Γάλλο Πρέσβη, έναν ευγενέστατο ευπατρίδη της Διπλωματίας που χαιρέτισε στα Ελληνικά τον Έλληνα Επιτελάρχη κ. Ταξίαρχο Δρίβα που έλαβε την Μέγιστη τιμή για Αξιωματικό εκτός των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων ,να τιμηθεί με Χρυσό Μετάλλιο του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας !
Η Προσβολή έγινε μπροστά τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη και τον εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ε.Ε.
Ο Τούρκος συμπεριφέρθηκε σαν γνήσιος Ανατολίτης και στην επιστολή που απέστειλε με αγγελιοφόρο στην Εφημερίδα της Λάρισας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» κάνει λόγω για ασέβεια προς το πρόσωπό του !!!
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Γάλλος Υποστράτηγος δεν τον χαιρέτισε και κάνει λόγο για πρωτόκολλο! Δηλαδή ο Τούρκος ήθελε να υποβάλλει τα σέβη του στον κατώτερο του Τούρκο Ταξίαρχο… Γάλλος Υποστράτηγος !!! Δεν πάμε καλά !

Η αλήθεια είναι μία και μόνη ότι ο Τούρκος μόλις αντίκρισε τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,την κοπάνησε υπακούοντας στις εντολές του Ερντογάν οτι δεν αναγνωρίζει Κράτος με το όνομα Κύπρος !

Μόνο που ο Τούρκος διοικεί διεθνή Ταξιαρχία και όχι Τουρκική και αν στην Ελλάδα το πέρασαν στο ντούκου στην Γαλλία αντρείεψαν και δεν αστειεύονται και φαίνεται ότι του τράβηξαν το αυτί και από την Άγκυρα και απο το ΝΑΤΟ !

Ο Τούρκος Ταξίαρχος σε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα της Λάρισας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…Αλλά δεν πέφτει από τον εγωισμό του και προσπαθεί να τα ρίξει στον Γάλλο Υποστράτηγο κάνονας λόγο για ασέβεια !

Μόνο που ο Τούρκος περίμενε να φύγει ο Γάλλος Υποστράτηγος και μετά να στείλει την Επιστολή …Τόσο καιρό την έγραφε ή έτρεμε την οργή του Στρατηγού ;
Όσο ότι δεν γνωρίζει τον Αντιστράτηγο Γιώργο Μπασιακούλη και Αρχηγό του ΓΕΕΦ ,άστο καλύτερα …Η Ενημέρωση που γίνεται απο την ΜΙΤ στα στελέχη των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων είναι τέτοια που γνωρίζουν περισσότερα από τους ίδιους τους αντιπάλους τους.

Τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ οι Τούρκοι τον ξέρουν από τη καλή και την ανάποδη και γνωρίζουν οτι στην Κύπρο όποιος τολμήσει το παραμικρό θα πέσουν κορμιά !
Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ που τον γνωρίζει από παλιά καλύτερα από όλους και ο Τούρκος διοικητής των Τούρκικων Κατοχικών Δυνάμεων έχει κάνει πράγματα και θάματα στην Εθνική Φρουρά και στην Εθνοφυλακή και ο Τούρκος της Τουρκιάς που γνωρίζει καλά τον Στρατηγό τον …Σέβεται !

Ολόκληρη η Επιστολή του Τούρκου Ταξιάρχου Hakan Eser που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία !»

 

 

ipostratigos ponties a0283

 

Πηγή

Related posts

Πόσα θα βγάλουν τα κανάλια από τα προεκλογικά σποτ

ExnetΗellas

Νέα βόμβα για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων -Παράταση στην έξωση των κακοπληρωτών

ExnetΗellas

Γραμμένοι στα αγγλικά ήρθαν οι φορολογικοί νόμοι και ο ΕΝΦΙΑ σύμφωνα με τους εφοριακούς

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy