Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Πως χαρακτηρίζουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης τον Βαρουφάκη

germanika varoufakis 69bd8Τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον κ. Βαρουφάκη ως: αστοιχείωτο στα οικονομικά, άσχετο με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, βερμπαλιστή, φλύαρο και πολιτικό που διαψεύδει ακόμα και τον εαυτό του.

germanika varoufakis 69bd8 

Τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον κ. Βαρουφάκη ως: αστοιχείωτο στα οικονομικά, άσχετο με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, βερμπαλιστή, φλύαρο και πολιτικό που διαψεύδει ακόμα και τον εαυτό του.
Το δάχτυλο που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως οικονομικό επιχείρημα ο κ. Βαρουφάκης στο Ζάγκρεμπ το 2013, έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε. Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αρχίζουν να αναρωτιούνται όλο και περισσότερο για την επιστημοσύνη του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, όσο και για την επάρκειά του, καθώς οι αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του και οι διαρκείς διαψεύσεις έχουν κουράσει ακόμα και τους πιο μετριοπαθείς.
Ιδιαίτερη περίπτωση χαρακτηρίζει τον. Κ. Βαρουφάκη και η εφημερίδαFrankfurter Allgemeine Zeitung, καθώς ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας έχει κυρήξει από μόνος του πόλεμο στη Γερμανία. ««Πόλεμος υπάρχει στον περίγυρο της ΕΕ αλλά όχι εντός. Αυτό το γνωρίζει και ο έλληνας υπουργός Άμυνας, ο οποίος κατηγόρησε τον γερμανό υπ. Οικονομικών Σόιμπλε για ψυχολογικό πόλεμο. Φυσικά και συνηθίζεται στις διαπραγματεύσεις της να γίνονται πολλά κόλπα.
Πηγή

Related posts

Πολιτικό σύστημα της πλάκας που προστατεύει τα κεκτημένα του

ExnetΗellas

Ο Πούτιν μιλάει για 1.000.000 Ρώσους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι

technical

Φοβάται για τη ζωή του ο Νίκος Μίχος και ζητάει πίσω το όπλο του προκειμένου να υπερασπιστει τον εαυτό του

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy