Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Eπίθεση Χαρδούβελη στον Βαρουφάκη: «Ο άνθρωπος παίζει θέατρο»

xardouvelis varoufakis 1f93cΙδιαίτερα ενοχλημένος για όσα είπε για αυτόν σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

xardouvelis varoufakis 1f93c
Ιδιαίτερα ενοχλημένος για όσα είπε για αυτόν σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Του έπεσε βαρύ κυρίως αυτό που του καταλόγισε ο κ. Βαρουφάκης, ότι «ο Χαρδούβελης δεν διαπραγματεύτηκε με την τρόικα».

«Ο άνθρωπος παίζει θέατρο. Οταν υπογράφεις τη δανειακή σύμβαση, υπογράφεις αυτομάτως και το Μνημόνιο. Δεν το ξέρει ή μήπως παίζει το θέατρο του παραλόγου; Αλλά όλα αυτά που γίνονται σήμερα στο Eurogroup είναι η αρχή. Ο κ. Βαρουφάκης δεν ξέρει ακόμη τι τον περιμένει» λέει ο κ. Χαρδούβελης απαντώντας στον υπουργό σύμφωνα με το Βηματοδότη και τον προειδοποιεί ότι η τρόικα θα απαιτήσει στο ερχόμενο Eurogroup να περάσει τη δανειακή σύμβαση από τη Βουλή. «Θέλουν υπογραφές, θέλουν νόμο» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή

Related posts

Ενοχλούνται οι “τουρκόφρονες” με την υποψηφιότητα της Πομάκας Σουλεϊμάν Σαμπιχά

Παρέμβαση Μπαρόζο: Μόνοι σας πήρατε την απόφαση για το δημοψήφισμα

ExnetΗellas

Αντιπαράθεση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία ακινήτων

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy