Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Τι συζήτησαν Καμμένος και Τσίπρας στη συνάντησή τους

tripras kammenos e93f3Στο Μέγαρο Μαξίμου είχε συνάντηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

tripras kammenos e93f3

Στο Μέγαρο Μαξίμου είχε συνάντηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Η μεταξύ τους συνάντηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ επί τάπητος τέθηκαν η ρευστότητα και οι τουρκικές προκλήσεις.

Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τις κινήσεις του οικονομικού επιτελείου, ώστε να διασφαλιστεί η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το συμβούλιο των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με αντικείμενο τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και για το μείζον θέμα που προέκυψε με την Τουρκία, μετά την απόφασή της να πάρει πίσω τη Νόταμ και να μην γίνουν οι ασκήσεις σε Λήμνο και Σκύρο.

Επιπλέον, του κοινοποίησε την πρόθεσή του να μεταβιβάσει σήμερα κιόλας στον υπουργό Δικαιοσύνης δύο φακέλους που αφορούν στα εξοπλιστικά, με τον έναν φάκελο να αφορά στα υποβρύχια του 1998.
Πηγή

Related posts

Επιστροφή στη δραχμή αναφέρει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος κατά του ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

Καβγάς για Κανέλλη – Βούτση με θέμα τη Χρυσή Αυγή

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy