Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Αφήνουν στην Ομόνοια ελεύθερους τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας!

metanastes amugdaleza 999eaΚαθημερινά περίπου 30 λαθρομετανάστες αφού περάσουν από την ειδική επιτροπή εξέτασης, λαμβάνουν ένα ειδικό έγγραφο προκειμένου να κινούνται νόμιμα και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. 

metanastes amugdaleza 999ea 

Καθημερινά περίπου 30 λαθρομετανάστες αφού περάσουν από την ειδική επιτροπή εξέτασης, λαμβάνουν ένα ειδικό έγγραφο προκειμένου να κινούνται νόμιμα και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Ενα λεωφορείο με συνοδεία περιπολικού αναλαμβάνει να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια.

Εκεί ελεύθεροι πλέον αποβιβάζονται και χάνονται στα στενά του κέντρου, καθώς οι περισσότεροι επιστρέφουν στα μέρη όπου συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής, σκοπός είναι μέσα σε λιγότερες από 100 ημέρες να αδειάσει και να μπει λουκέτο στην Αμυγδαλέζα, αφού, όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Πανούσης, δεν μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας.

Από τους περίπου 1.500 κρατούμενους, οι 500 είναι στο κρατητήριο της Αμυγδαλέζας πάνω από έξι μήνες, οι 60 είναι ανήλικοι, οι 200 έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου αλλά δεν έχουν πάρει απάντηση και περίπου 100 φέρονται να αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες.
Πηγή

Related posts

Ο ορισμός του επονείδιστου-Δήλωση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου:To 70% του χρέους αφορά μόνο τόκους

ExnetΗellas

Εφυγε σαν κλέφτης από το Μαξίμου ο Σαμαράς

ExnetΗellas

Ο ράπερ Lamanif αγνοείται για τρίτο 24ωρο οι Αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy