Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Χρίστος Γούδης: “Μη μασάτε, τα συμφωνήσανε”

goudis simfwnisane 0fb78Αν ο Βαρουφάκης υπέγραφε το πρώτο προσχέδιο που λέει ότι του είχαν δείξει αρχικά, και το οποίο, όπως λέει, ευχαρίστως θα το υπέγραφε, στην Ελλάδα θα γινόταν χαμός για την κωλοτούμπα, γιατί περί κωλοτούμπας πρόκειται, και μάλιστα «κωλο-σσιαίας» («ναι σε όλα»).

goudis simfwnisane 0fb78

Αν ο Βαρουφάκης υπέγραφε το πρώτο προσχέδιο που λέει ότι του είχαν δείξει αρχικά, και το οποίο, όπως λέει, ευχαρίστως θα το υπέγραφε, στην Ελλάδα θα γινόταν χαμός για την κωλοτούμπα, γιατί περί κωλοτούμπας πρόκειται, και μάλιστα «κωλο-σσιαίας» («ναι σε όλα»). Τώρα, με το ψευτοσκληρότερο κείμενο που δεν υπέγραψε, αντισταθήκαμε. Λόγω λοιπόν της γενναίας και σθεναρής μας αντίστασης, οι Ευρωπαίοι εταίροι και εταίρες μας σε μερικές ώρες θα υποχωρήσουν στο πρώτο τους κείμενο που εμείς, έχοντάς τους κάνει την μούρη κρέας, θα υπογράψουμε μεγαλοπρεπώς, υπό τις ζητωκραυγές και τις ιαχές του κάθε χαχόλου της πλατείας. Κατά τα άλλα είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου. Καληνύχτα.

Χρίστος Γούδης
Πηγή

Related posts

Bilderberg χωρίς μητσοτακέικο δεν γίνεται

ExnetΗellas

Δυο αδέρφια στη Μυτιλήνη έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

technical

Τι είπατε…; Δεν θα πάτε να ψηφίσετε; Δείτε τι μπορεί να πάθετε!

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy