Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Καταγγελία Δ.Μάρδα σε οργανισμό που δίνει 400.000 ευρώ ενώ έχει ιδιόκτητο κτίριο

mardas kataggelia 58714Στο θέμα του κτιρίου για το οποίο ο οργανισμός Enterprise Greece, πλήρωνε 400.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο, την ώρα που διέθετε ιδιόκτητο κτίριο, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

mardas kataggelia 58714 

Στο θέμα του κτιρίου για το οποίο ο οργανισμός Enterprise Greece, πλήρωνε 400.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο, την ώρα που διέθετε ιδιόκτητο κτίριο, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Επειδή γνωρίζω το κτίριο πολύ καλά, αυτό το κτίριο μπορούσε να εξυπηρετήσει άνετα –με κάποιες αλλαγές- και το Enterprise Greece, τον συγκεκριμένο φορέα που νοίκιασε το κτίριο, και την εφορία.

Συγχρόνως βέβαια, και το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι το ινστιτούτο συσκευασίας το οποίο ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα, θα εξακολουθούσε να λειτουργεί… Θα μου πείτε, τι είναι ένα ινστιτούτο. Αυτό το ινστιτούτο πιστοποιεί όλες τις συσκευασίες των Ελλήνων παραγωγών. Και όχι μόνο αυτό, είχε και μία δραστηριότητα εξωστρεφή με την έννοια ότι έρχονταν για πιστοποιήσεις και συσκευασίες από άλλες χώρες. Φτάσαμε τώρα, στο ακριβώς αντίστροφο φαινόμενο. Οι Έλληνες παραγωγοί, και όσοι έχουν ως αντικείμενο συσκευασίες που χρειάζονται πιστοποίηση, να τρέχουν σε άλλες χώρες. Που σημαίνει ότι φεύγουν χρήματα απ’ τη χώρα…»

Δείτε το βίντεο

{youtube}Ad4379d4Wyo{/youtube}
Πηγή

Related posts

Βάγια Λάμπρου Η επιδότηση της κυβέρνησης και η απάτη κατάργησης της ρήτρας αναπροσαρμογής

Kostas Ermes

Απόφαση «βόμβα» για τις εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες καλούνται να δώσουν αποζημίωση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

ExnetΗellas

Πώς θα πληρώσουν φόρους & εισφορές οι πληττόμενες επιχειρήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσουν «ζεστό χρήμα»

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy